Bostäder

Famera Bostäder AB äger och förvaltar idag en fastighet på stadsdelen Teleborg i södra Växjö.

Fyra hyreshus, byggda 2008, finns uppförda på fastigheten och dessa innefattar 72 moderna lägenheter.

Våra lägenheter är ljusa och luftiga med hög standard så som ekparkettgolv och klinkers, glashäll i köket och glasdörrar i duschen. Balkongerna är härliga och väl tilltagna i storleken så att det ska kännas att det finns gott om utrymme när du och dina vänner vistas där. Kök och badrum är förberedda så att du kan ha diskmaskin, tvättmaskin och torkumlare om du vill det. Allt för att du ska känna dig så bekväm som möjligt. I källaren finns det tvättstugor med stora,snabba maskiner, torkskåp och mangel. Utegården är till för alla som vill ta en fika i solen eller bara vila benen lite. Det finns två lekplatser på området som riktar sig till barn i olika åldrar. På boulebanan kan du spela boule med släkt och vänner eller kan man spela kubb eller schack på planen som är avsedd för detta.

 

HYRESBESTÅND - Växjö, område Teleborg

Antal Rum Lägenhetstyp Boyta (kvm)  Hyra    
18 3 x101 69,9   8022kr  inkl vatten & värme  
 4 3 x102 75,2   8361kr  inkl vatten & värme  
 4 2 x103 56,9   6623kr  inkl vatten & värme  
 4 2 x104 56,8   6623kr  inkl vatten & värme  
14 3 x202 76   8459kr  inkl vatten & värme  
14 3 x203 67,6   7512kr  inkl vatten & värme  
10 2 x204 61,8   6973kr  inkl vatten & värme  
 4 5 x404 113  11699kr  inkl vatten & värme  

 

ASPEN - Vallviksvägen 2

Aspen är huset som ligger närmast rondellen. Detta huset stod klart för första inflyttningen 1 juni 2008. Alla balkongerna ligger mot söder med ena sidan antingen åt öster eller väster. Gästparkeringen är belägen i nordvästra delen av området. Cykelparkeringen finns i anslutning till gästparkeringen. Det finns en lekpark ett stenkast bort, där även kubb- och schackplanen finns. Väster om huset ligger boulebanan. Aspen är 5 våningar högt. Längst upp ligger den enda 5:an i huset, detta är en etagelägenhet.

 
LINDEN - Vallviksvägen 4

Linden är huset som ligger närmast Blomsterlandet. Detta huset stod klart för första inflyttningen 1 juni 2008. Alla balkongerna ligger mot söder med ena sidan antingen åt öster eller väster. Gästparkeringen är belägen i nordvästra delen av området. Cykelparkeringen finns i anslutning till gästparkeringen. Det finns en lekpark ett stenkast bort, där även kubb- och schackplanen finns. Sydväst om huset ligger boulebanan. Linden är 5 våningar högt. Längst upp ligger den enda 5:an i huset, detta är en etagelägenhet.

 
LÖNNEN - Vallviksvägen 6

Lönnen är huset som ligger mitt i området. Detta huset stod klart för första inflyttningen 1 oktober 2008. Alla balkongerna ligger mot väster med ena sidan antingen åt söder eller norr. Gästparkeringen är belägen nordväst om Lönnen och det finns en lekpark precis framför huset och även en strax bortanför huset, där även kubb- och schackplanen finns. Cykelparkeringen finns i anslutning till gästparkeringen. Lönnen är 5 våningar högt. Längst upp ligger den enda 5:an i huset, detta är en etagelägenhet.

 
EKEN - Vallviksvägen 8

Eken är det huset som ligger längst upp mot skogen. Detta huset stod klart för första inflyttningen 1 oktober 2008. Alla balkongerna ligger mot väster med ena sidan antingen åt söder eller norr. Gästparkeringen är belägen norr om Eken och det finns en lekpark precis bakom huset och även en strax bortanför huset, där även kubb- och schackplanen finns. Cykelparkeringen finns i anslutning till gästparkeringen. Eken är 6 våningar högt. Längst upp ligger den enda 5:an i huset, detta är en etagelägenhet.